ASP (VB, Visual Basic)
Skrevet af d. 5/12-2017 09:51

Anbefalede ASPscripts

Her finder du færdige ASPscriptede systemer som du kan anvende på din hjemmeside.

Artikler

Her finder du små eksempler som kan implementeres på din hjemmeside uden det store besvær.

Komponenter

Azero understøtter en mængde komponenter på windowsserverne, se her de mest brugte.

Optimering

Gode råd til hvordan du optimerer dine sider for højeste hastighed.

Database (ADO)

Beskrivelse af fordele og ulemper ved connection, command og recordsets.

Global.asa

Forklaring om den specielle fil global.asa.

Connection

Forklaring og eksempler på connection stringds (dataforbindelser, DSN og DSN-less).

SunOneASP (Chili!ASP)

SunOneASP er et alternativ til Microsoft ASP 3.0, fordelen er at SunOneASP også kører på Unix servere.

Faq