Javascript
Skrevet af d. 5/12-2017 10:02

Hide mail

Dette script kan bruges til at skjule dine e-mail adresser i kildekoden.

Redirect

Et script som kan viderestille brugeren til en anden url.

LinkBeskrivelse
JavaScript 1.3 Guide En guide til JavaScript fra Netscape.
JavaScript 1.3 Reference En reference manual til JavaScript fra Netscape.
JavaScript NetScapes sider om JavaScript, med links til FAQs, newsgroups etc.
(0 stemmer)
Denne artikel var til hjælp
Denne artikel var ikke til hjælp

Kommentarer (0)
Opret kommentar
 
 
Navn:
Email:
Kommentarer:
CAPTCHA Verificering 
 
Indtast teksten du ser på billedet i feltet herunder (CAPTCHA). Dette er påkrævet for at undgå automatiske registreringer og form afsendelser.

Referencer |  Om Azero |  Betingelser |  Job |  Presse |  Kontakt Azero

Azero A/S - CVR 28 10 17 59 - Skjørringvej 8 - 8464 Galten - Telefon 38 19 50 17
Danske Bank - Reg 4180 - Konto 0010092027 - SWIFT DABADKKK - IBAN DK7230000010092027

Copyright © 2000-2020. Azero A/S respekterer alle varemærker.
Priser er angivet eksklusive moms i DKK, der tages forbehold for trykfejl. Alt salg sker i henhold til vores betingelser.
1. Domaincheck - 2. Search - 3. NScheck - 4. NSlookup - 5. Lookup - 6. TraceRoute - 7. Query - 8. CheckWeb - (9. Flere)