FAQ
Skrevet af d. 5/12-2017 10:08

Hvad er intern serverfejl (Internal server error 500/500-100)?

Fejl 500 betyder ikke nødvendigvis at der er noget galt med serveren, det kan være en simpel syntaksfejl i din kode. Internet Explorer er som standard sat op til at vise simple/venlige fejlsider (friendly error pages) i stedet for den reelle fejl. For at se hvad problemet rent faktisk er, skal du slå denne mulighed fra som beskrevet under /support/design/browser/ie.

Beskyttelse af javascript og vbscript kode.

Det er muligt at beskytte sin javascript og vbscript kode der vises i browseren, så det ikke kan ses ved "view source", se MS Script Encoder fra Microsoft. Bemærk at dette ikke er en 100% sikker løsning, idet det kun er Microsoft Internet Explorer 5.0 og højere der understøtter det.

Windows hjælpefiler

Andre hjælpefiler

Min side "hænger"?

Hvis din side ikke bliver vist kan det ofte være fordi browseren venter på et eksternt link der ikke svarer. Prøv at trykke "vis kode" og du vil kunne se om vores server har leveret de data den skal. Problemet skyldes oftest at du har et tag som f.eks.: <img src="http://www.ReklameBanner.dk/id=377">>. Prøv at søg siden igennem efter src="http, src='http eller src=http og du vil sandsynligvis finde det sted der ikke svarer.

Hvordan undgår jeg at mine side bliver cachet (gemt)?

Du kan bede om ikke at få dem cachet i headers og meta tags.

Hvorfor kan I ikke hjælpe med at programmere mine sider for mig?

Det kan vi også godt, vores supportafdeling foretager sådant arbejde for timepris. Det er ikke en del af almindelig support, idet det kan kræve uendelig lang tid, det er det man normalt betaler et webbureau/en webdesigner for at foretage.

(0 stemmer)
Denne artikel var til hjælp
Denne artikel var ikke til hjælp

Kommentarer (0)
Opret kommentar
 
 
Navn:
Email:
Kommentarer:
CAPTCHA Verificering 
 
Indtast teksten du ser på billedet i feltet herunder (CAPTCHA). Dette er påkrævet for at undgå automatiske registreringer og form afsendelser.

Referencer |  Om Azero |  Betingelser |  Job |  Presse |  Kontakt Azero

Azero A/S - CVR 28 10 17 59 - Skjørringvej 8 - 8464 Galten - Telefon 38 19 50 17
Danske Bank - Reg 4180 - Konto 0010092027 - SWIFT DABADKKK - IBAN DK7230000010092027

Copyright © 2000-2020. Azero A/S respekterer alle varemærker.
Priser er angivet eksklusive moms i DKK, der tages forbehold for trykfejl. Alt salg sker i henhold til vores betingelser.
1. Domaincheck - 2. Search - 3. NScheck - 4. NSlookup - 5. Lookup - 6. TraceRoute - 7. Query - 8. CheckWeb - (9. Flere)