CGI
Skrevet af d. 5/12-2017 10:09

Standard scripts

Counter / tæller

Her finder du en counter som tæller op hver gang din side vises.

Formmail

Her forklares hvordan man laver en formular på sin hjemmeside der sender en email. Hvis du har mulighed for at bruge ASP (IronSite Exec og opefter) så anbefaler vi at man bruger vores ASP JMail.

Sprog

Perl

Perl er et meget udbredt scriptsprog, hvis største styrke er manipulation af tekstfiler.

Python

Python er et alternativ til Perl. Dette er dog kun understøttet på vores nyeste webservere.

Mange mennesker tror fejlagtigt at CGI er et programmeringssprog. Når de siger CGI mener de faktisk Perl, idet Perl er det mest brugte programmeringssprog der kaldes via CGI.

CGI er en måde at kommunikere mellem webserveren og programmeringssproget på. Hvis du leder efter hjælp til CGI så leder du sandsynligvis efter vores Perl support.