.htaccess
Skrevet af d. 5/12-2017 10:13

Egne fejlsider

Se her hvordan du laver dine egne fejlsider med .htaccess på UNIX.

Kodeord

Kodeordsbeskyttelse af foldere og filer

IP restriction

Se hvordan du nemt spærrer for enkelte IP'er eller hvordan du sørger for at jeres IP er den eneste som kan browse siden.

Redirect

En nem og effektiv måde at videresende folk til en anden lokation.

Værdier

De mest brugte .htaccess værdier.

LinkBeskrivelse
Apache directives Her finder du Apache Directives, der er bl.a. en gennemgang af de 1000 ting du kan gøre med .htaccess filer.

Htaccess, konfigurationsssytem på lokalniveau

Via .htaccess filer, er der mulighed for at ændre på servervariabler, dog kun for dit eget webhotel. Htaccess kan også bruges til en mængde andre ting, eksempelvis:

• Kodeordsbeskyttelse af foldere på dit webhotel.
  • Opsætning af egne fejlsider.
  • Valg af egne indexfiler.
  • Redirect uden brug af HTML.
  • Blokering af IP'er.