Windows
Skrevet af d. 5/12-2017 10:22

Windows Server

Få et overblik over de forskellige features i Windows Server oversigten hos Microsoft.

Læs Microsoft's tanker om alle de seneste features i Windows Server via Feature Comparison: Windows Server rapport hos Microsoft.


Microsoft SQL Server

Få et overblik over de forskellige muligheder, udviklingen og versioner i Microsoft's What's new in SQL Server artikel.

(1 stemmer)
Denne artikel var til hjælp
Denne artikel var ikke til hjælp

Referencer |  Om Azero |  Betingelser |  Job |  Presse |  Kontakt Azero

Azero A/S - CVR 28 10 17 59 - Skjørringvej 8 - 8464 Galten - Telefon 38 19 50 17
Danske Bank - Reg 4180 - Konto 0010092027 - SWIFT DABADKKK - IBAN DK7230000010092027

Copyright © 2000-2020. Azero A/S respekterer alle varemærker.
Priser er angivet eksklusive moms i DKK, der tages forbehold for trykfejl. Alt salg sker i henhold til vores betingelser.
1. Domaincheck - 2. Search - 3. NScheck - 4. NSlookup - 5. Lookup - 6. TraceRoute - 7. Query - 8. CheckWeb - (9. Flere)