Kvotaberegning
Skrevet af d. 6/12-2017 13:28

For de af vores kunder der ligger på en Unixserver hos os, giver FTPservicen desværre ikke information om hvor meget plads der er tilbage på webhotellet. Dette skyldes at kvota normalt beregnes ud fra, hvilke filer der ejes af brugeren og dette beregner FTPservicen ikke.

Kvota bliver derfor beregnet af selve unixsystemet på filniveau. Hvis du har brug for at vide dit præcise forbrug, kan du altid henvende dig til vores supportafdeling, så kan de oplyse dette. Har du dog blot brug for et løbende tjek, kan du anvende nedenstående script, som tæller sammen og beregner hvor meget du har liggende i webscope for dit webhotel (www folderen).

Bemærk, scriptet beregner ikke hvad du har liggende udenfor din /www folder. Eksempelvis de filer du har liggende i din /db og /phpupload folder.

<?php

function OpenDirectory($THE_DIR, $TOTAL_SIZE)
{
  if($dir = @opendir($THE_DIR))
  {
    while($file = @readdir($dir))
    {
      $THE_DIR . "/" . $file . "<br/>";
      if(is_file($THE_DIR . "/" . $file))
      {
        $TOTAL_SIZE += filesize($THE_DIR . "/" . $file);
      }
      elseif(is_dir($THE_DIR . "/" . $file))
      {
        if((strval($file) != "..") && (strval($file) != "."))
        {
          $THE_NEW_DIRECTORY = $THE_DIR . "/" . $file;
          $TOTAL_SIZE = OpenDirectory($THE_NEW_DIRECTORY, $TOTAL_SIZE);
    closedir($dir);

return $TOTAL_SIZE;

$TOTAL = OpenDirectory($_SERVER["DOCUMENT_ROOT"], 0);
$conv = $totalsize+$TOTAL;

echo "";
echo "<h3>";
echo $_SERVER["HTTP_HOST"];
echo " forbruger i øjeblikket ";
echo ($conv/1000000);
echo " MB";
echo " serverplads";
echo "</h3>";