Exif
Skrevet af d. 6/12-2017 13:31

Exif funktionerne kan bruges til at bestemme et billedes type, læse headeren for et billede eller til at få fat i et embedded thumbnail fra et jpeg eller tiff billede.

Funktionerne er tilgængelige på nyere unix web servere. Se detaljerne i din phpinfo(), og kontakt support hvis du vil flyttes til en nyere web server.

LinkBeskrivelse
PHP Exif PHPs egen vejledning i brug af Image funktionerne, herunder Exif.
GD Lib Se også GD Lib supporten. GD lib er basen i PHP image funktionerne, og bruges til at lave og manipulere billeder via PHP.