xml
Skrevet af d. 6/12-2017 13:38

PHP XML funktionerne findes i PHP både til windows og til unix, se detaljerne i din phpinfo().

XML (eXtensible Markup Language) er et data format til struktureret opbygning af dokumenter til udveksling af information over internettet. Det er en standard som er defineret af The World Wide Web consortium (W3C).

LinkBeskrivelse
XML PHPs egen vejledning til PHP XML.
XML Information om XML hos The World Wide Web consortium (W3C).