CURL
Skrevet af d. 6/12-2017 13:42

PHP CURL findes i øjeblikket kun på en unix betaserver.

CURL og Sikkerhed

Curl er et meget stærkt værktøj og skal bruges med omtanke. Misbrug vil blive opfattet som brud på betingelserne. Direkte ulovlig brug kan medføre politianmeldelse.

Af sikkerhedsårsager er flere porte lukket på serverne. Mener du at der skal åbnes for en bestemt port skal du kontakte driften med din forespørgsel.

LinkBeskrivelse
CURL PHPs egen vejledning til PHP CURL.
(0 stemmer)
Denne artikel var til hjælp
Denne artikel var ikke til hjælp

Kommentarer (0)
Opret kommentar
 
 
Navn:
Email:
Kommentarer:
CAPTCHA Verificering 
 
Indtast teksten du ser på billedet i feltet herunder (CAPTCHA). Dette er påkrævet for at undgå automatiske registreringer og form afsendelser.

Referencer |  Om Azero |  Betingelser |  Job |  Presse |  Kontakt Azero

Azero A/S - CVR 28 10 17 59 - Skjørringvej 8 - 8464 Galten - Telefon 38 19 50 17
Danske Bank - Reg 4180 - Konto 0010092027 - SWIFT DABADKKK - IBAN DK7230000010092027

Copyright © 2000-2020. Azero A/S respekterer alle varemærker.
Priser er angivet eksklusive moms i DKK, der tages forbehold for trykfejl. Alt salg sker i henhold til vores betingelser.
1. Domaincheck - 2. Search - 3. NScheck - 4. NSlookup - 5. Lookup - 6. TraceRoute - 7. Query - 8. CheckWeb - (9. Flere)