PHP Ming support
Skrevet af d. 6/12-2017 13:44

Bemærk at PHP Ming ikke længere understøttes, heller ikke til test.

Ming er et open-source modul som giver mulighed for at lave SWF (Flash). Ming understøtter næsten alle Flash 4s muligheder, inklusive shapes, gradients, bitmaps (pngs and jpegs), morphs ("shape tweens"), text, buttons, actions, sprites ("movie clips"), streaming mp3, og farve transformering. Det eneste der mangler er lyd muligheder.

Simpelt eksempel

En knap med teksten 'Azero.dk' skrevet med Times New Roman og som linker til http://azero.dk.

Koden

<?php
  Ming_setScale(1.0);
  function makeRect($r, $g, $b){
    $s = new SWFShape();
    $s->setRightFill($s->addFill($r, $g, $b));
    $s->movePenTo(-100,-20);
    $s->drawLineTo(100,-20);
    $s->drawLineTo(100,20);
    $s->drawLineTo(-100,20);
    $s->drawLineTo(-100,-20);
    return $s;
  }
// Set Font
  $font = new SWFFont("./times_new_roman.fdb");
  $text1 = new SWFText();
  $text1->setFont($font);
  $text1->moveTo(155, 410);
  $text1->setColor(0x00, 0x00, 0x00);
  $text1->setHeight(28);
  $text1->addString("Azero.dk");
  $b1 = new SWFButton();
  $b1->setUp(makeRect(0xff, 0, 0));
  $b1->setOver(makeRect(0xcc, 0, 0));
  $b1->setDown(makeRect(0, 0, 0xaa));
  $b1->setHit(makeRect(0, 0, 0));
  $b1->addAction(new SWFAction("getURL('http://azero.dk/','website');"),SWFBUTTON_MOUSEUP);

$m = new SWFMovie();
  $m->setDimension(1000,1000);
  $m->setBackground(0xcc, 0xcc, 0xcc);

$i = $m->add($b1);
  $m->add($text1);
  $i->setName("Azero.dk");
  $i->moveTo(200,400);

header("Content-type: application/x-shockwave-flash");
$m->output();
?>
LinkBeskrivelse
Ming PHPs egen vejledning til PHP Ming funktioner til Flash.
Fonte Link til fdb fonte.