PEAR
Skrevet af d. 6/12-2017 13:48

PHP PEAR er installeret på alle nyere Unix apache webservere samt på en unix betaserver. På betaserveren er muligheden for brug af PEAR slået til som standard, mens du for at få det slået til på de almindelige servere skal kontakte support.

PEAR er en forkortelse for "PHP Extension and Application Repository". Formålet med PEAR er at tilbyde:

• Et struktureret bibliotek af open-source code for PHP brugere.
  • Et system til distribution og vedligeholdelse af kode.
  • En standard style til kode skrevet i PHP.
  • The PHP Foundation Classes (PFC).
  • The PHP Extension Code Library (PECL).
  • En hjemmeside, mailingliste og download muligheder til at supportere PHP/PEAR og brugere heraf.

Hvis du ønsker PEAR moduler eller pakker installeret kan dette muligvis lade sig gøre. Som standard installeres eller ændres moduler dog ikke på servere i drift, ansøg istedet drift om brug af en betaserver hvis du har brug for dette.

Beta

PEAR er i skrivende stund i beta.

LinkBeskrivelse
PEAR PEARs meget omfattende hjemmeside.