Zend
Skrevet af d. 6/12-2017 13:51

Zend Optimizer findes i øjeblikket kun på en unix betaserver.

Zend Optimizer optimerer PHP kode, således at eksekvering er hurtigere. PHP 4 kode kan blive 40 - 100 % hurtigere i følge Zend selv.

FAQ

Hvordan kan jeg se om mit webhotel understøtter Zend optimizer?

Brug PHP funktionen phpinfo() og se efter følgende:

This program makes use of the Zend scripting language engine:
Zend Engine vX.Y.Z, Copyright (c) 1998-2001 by Zend Technologies.
with Zend Optimizer vX.Y.Z, Copyright (c) 1998-2001 by Zend Technologies
-
Zend Optimizer

Optimization Pass 1 enabled
Optimization Pass 2 enabled
Optimization Pass 3 enabled
Optimization Pass 9 disabled
Optimization Pass 10 disabled
Zend Loader enabled

Virker Zend Optimizer samtidig med PHP Accelerator?

Nej. Zend Optimizer og PHP Accelerator virker ikke samtidig. Dog har PHP Accelerator sin egen metode til optimering af PHP kode.

LinkBeskrivelse
Zend Zend Optimizers egen hjemmeside med FAQs og user guide.