PHPA
Skrevet af d. 6/12-2017 13:53

PHP Accelerator findes i øjeblikket kun på en unix testserver.

PHP Accelerator er en Zend engine extension som danner en PHP Cache som gør eksekvering af PHP kode hurtigere. Dette sker uden at script kode skal ændres, og uden tab af dynamisk indhold i kode. I følge udviklerne selv giver det en 5-10 gange hastighedsforøgelse.

PHP Accelerator giver mulighed for speciel tilpasning og optimering til netop dine behov via php_value i .htaccess filer:

# Set the ignored files
php_value phpa.ignore_files <list>

# Set the ignored directories
php_value phpa.ignore_dirs <list>

# Set the file patterns for files that will not be cached in shared memory
php_value phpa.shm_ignore_files <list>

# Set the directories below which files will not be cached in shared memory
php_value phpa.shm_ignore_dirs <list>

FAQ

Hvordan kan jeg se om mit webhotel understøtter PHP Accelerator?

Brug PHP funktionen phpinfo() og se efter følgende:

This program makes use of the Zend Scripting Language Engine:
Zend Engine vX.Y.Z, Copyright (c) 1998-2002 Zend Technologies
with the ionCube PHP Accelerator vX.Y.Z, Copyright (c) 2001-2002, by Nick Lindridge
-
HTTP Response Headers
X-Powered-By PHP/4.2.3
X-Accelerated-By PHPA/1.3.2

Virker Zend Optimizer samtidig med PHP Accelerator?

Nej. Zend Optimizer og PHP Accelerator virker ikke samtidig. Dog har PHP Accelerator sin egen metode til optimering af PHP kode.

LinkBeskrivelse
PHPA PHP Accelerator egen hjemmeside med FAQs og user guide.