ASP Forum
Skrevet af d. 7/12-2017 06:38

Snitz Forum

Snitz Forum er et forum der kan anvendes både via Access, MySQL og MSSQL databaser. Vi anbefaler dette forum, da det er simpelt at opsætte og meget brugervenligt. Snitz Forum har de mest normale features som bør være i et forum og er nemt at konfigurere.

Download den nyeste version fra Snitz egen hjemmeside, pak det ud og følg vejledningen du finder ved at browse readme.htm i folderen forum.

Forum