Web Wiz
Skrevet af d. 7/12-2017 06:40

Web Wiz Forum

Web Wiz Forum er et forum der både er egnet til store og små hjemmesider. Det har mange avancerede features som gør det til et meget skalerbart forum med masser af muligheder.

Før man downloader dette forum, skal man vide hvilken databasetype man ønsker at anvende, da dette skal vælges ved download. Dette forum understøtter ikke MySQL, men kun Access og MSSQL.

Klik på billedet til højre for at gå til Web Wiz's hjemmeside.

Forum