ASP dato funktioner
Skrevet af d. 7/12-2017 07:04

Hvis du ønsker at ændre serverens 'locale identifier' (land), kan det gøres med kommandoen: Session.LCID = 1033 (for USA).

En komplet liste over locale identifiers, defineret af Microsoft kan ses her.

Vis på siden hvornår den sidst blev opdateret

Det er en god ide nederst på alle sider at notere hvornår den sidst blev opdateret så brugeren ved hvor opdateret siden er. Det gøres let med lidt ASP kode.

Eksempel

Denne side blev sidst opdateret 09-05-2008 12:55:38

Koden

<%
  Dim strPhysicalPath, strPathinfo, objFSO, objFile

strPathinfo = Request.ServerVariables("PATH_INFO")
  strPhysicalPath = Server.MapPath(strPathInfo)

Set objFSO = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
  Set objFile = objFSO.GetFile(StrPhysicalpath)

Response.Write "<p>Denne side blev sidst opdateret " & objFile.DateLastModified & "</p>"

Set objFSO = Nothing
  Set objFile = Nothing