Redirect
Skrevet af d. 7/12-2017 07:05

Hvordan redirigerer jeg til forskellige andre sider i asp?

Nedenstående er et eksempel på en side der redirigerer brugeren til forskellige andre sider, afhængigt af hvilket domæne han har skrevet.

<%
Select Case Request.ServerVariables("HTTP_HOST")
  Case "www.domæne.dk"
    Response.Redirect "http://www.nyt-domæne.dk"
  Case "domæne.dk/sub1"
    Response.Redirect "http://www.nyt-domæne.dk/folder/ny/default.asp"
End Select
%>
(0 stemmer)
Denne artikel var til hjælp
Denne artikel var ikke til hjælp

Kommentarer (0)
Opret kommentar
 
 
Navn:
Email:
Kommentarer:
CAPTCHA Verificering 
 
Indtast teksten du ser på billedet i feltet herunder (CAPTCHA). Dette er påkrævet for at undgå automatiske registreringer og form afsendelser.

Referencer |  Om Azero |  Betingelser |  Job |  Presse |  Kontakt Azero

Azero A/S - CVR 28 10 17 59 - Skjørringvej 8 - 8464 Galten - Telefon 38 19 50 17
Danske Bank - Reg 4180 - Konto 0010092027 - SWIFT DABADKKK - IBAN DK7230000010092027

Copyright © 2000-2020. Azero A/S respekterer alle varemærker.
Priser er angivet eksklusive moms i DKK, der tages forbehold for trykfejl. Alt salg sker i henhold til vores betingelser.
1. Domaincheck - 2. Search - 3. NScheck - 4. NSlookup - 5. Lookup - 6. TraceRoute - 7. Query - 8. CheckWeb - (9. Flere)