ScriptTimeout
Skrevet af d. 7/12-2017 07:07

Muligheden ScriptTimeout specificerer den maksimale tid et script må køre, før det bliver stoppet af serveren.

Syntax

Server.ScriptTimeout = NumSeconds

NumSeconds
Angiver det maksimale antal af sekunder et script kører før serveren stopper det. Standardværdien er 90 sekunder.

Der er på forhånd sat en standard ScriptTimeout på 90 sekunder på alle vores webhoteller. Det er ikke muligt at sætte en mindre ScriptTimeout end denne. Dog kan man altid sætte ScriptTimeout højere.

Eksempler

Følgende eksempel får scriptet til at lave TimeOut hvis serveren er længere end 100 sekunder om at afvikle sciptet.

<% Server.ScriptTimeout = 100 %>

Følgende eksempel henter den nuværende værdi af ScriptTimeout og gemmer værdien i variablen TimeOut.

<% TimeOut = Server.ScriptTimeout %>