Error tjek
Skrevet af d. 7/12-2017 07:14

Hvordan laver jeg error checking i ASP?

Nedenstående er et eksempel på et lille stykke kode man kan bruge, hvis man har kode der periodisk kan risikere at fejle.

<%
' Bed VB compileren om at fortsætte ved fejl
On Error Resume Next

  Err.Raise 6      ' Skab en fejl med vilje for at teste
  
  ' Udskriv fejlen på skærmen
  If Err.Number <> 0 Then _
    Response.Write "Fejl nummer " & Err.Number & ": " & Err.Description
  
  Err.Clear        ' Nulstil Err.Number, hvis der kan ske flere fejl

' Bed VP compileren om at stoppe ved fejl
On Error Goto 0
%>
(0 stemmer)
Denne artikel var til hjælp
Denne artikel var ikke til hjælp

Kommentarer (0)
Opret kommentar
 
 
Navn:
Email:
Kommentarer:
CAPTCHA Verificering 
 
Indtast teksten du ser på billedet i feltet herunder (CAPTCHA). Dette er påkrævet for at undgå automatiske registreringer og form afsendelser.

Referencer |  Om Azero |  Betingelser |  Job |  Presse |  Kontakt Azero

Azero A/S - CVR 28 10 17 59 - Skjørringvej 8 - 8464 Galten - Telefon 38 19 50 17
Danske Bank - Reg 4180 - Konto 0010092027 - SWIFT DABADKKK - IBAN DK7230000010092027

Copyright © 2000-2020. Azero A/S respekterer alle varemærker.
Priser er angivet eksklusive moms i DKK, der tages forbehold for trykfejl. Alt salg sker i henhold til vores betingelser.
1. Domaincheck - 2. Search - 3. NScheck - 4. NSlookup - 5. Lookup - 6. TraceRoute - 7. Query - 8. CheckWeb - (9. Flere)