ASPimage
Skrevet af d. 7/12-2017 07:16

Hvad kan det?

ASP Image bruges til dynamisk at generere nye og redigere eksisterende billeder eller grafer på din hjemmeside. Her følger nogle eksempler på mulighederne:

• Lav nye og rediger eksisterende billeder, selv animeret .gif.
  • Arbejd med .gif, .jpg, .png og .bmp formater.
  • Læg tekst og billeder på transparent.
  • Lav bløde udfyldninger.
  • Tegn rektangler, buer og cirkler.
  • Beskær, vend, forstør og roter billeder.
  • Lav effekter som knapper, formørkning m.m.
  • Lav dynamiske billeder via Response.BinaryWrite.

FAQ

AspImage siger: Object doesn't support this property or method: 'GetImageFileSize'

Metoden er udgået, brug istedet følgende kode til at hente filstørrelsen for et eksisterende billede:

<%
  Set objImg = Server.CreateObject("AspImage.Image")

objImg.LoadImage "d:\home\FTPBrugernavn\www\filnavn.jpg"
  Response.Write "<p>The size of the image is " & objImg.MaxX & "x" & objImg.MaxY & ".</p>"

Set objImg = Nothing
%>
LinkBeskrivelse
ServerObjects Find mere hjælp hos producenten af komponenten.