ASPJpeg
Skrevet af d. 7/12-2017 07:19

Hvad kan det?

ASPJpeg bruges til dynamisk at generere nye og redigere eksisterende billeder eller grafer på din hjemmeside. Her følger nogle eksempler på mulighederne:

• Lav nye og rediger eksisterende billeder, selv animeret .gif.
  • Arbejd med .gif, .jpg, .png og .bmp formater.
  • Læg tekst og billeder på transparent.
  • Lav bløde udfyldninger.
  • Tegn rektangler, buer og cirkler.
  • Beskær, vend, forstør og roter billeder.
  • Lav effekter som knapper, formørkning m.m.
  • Lav dynamiske billeder via Response.BinaryWrite.

FAQ

<%

Response.AddHeader "Content-Disposition", "filename=Azero_AspJpeg.jpg"
Response.ContentType = "image/jpeg"

Set objJpeg = Server.CreateObject("Persits.Jpeg")

objJpeg.Open Server.Mappath("graf_down.jpg")

objJpeg.Canvas.Font.Color = &HFF0000
  objJpeg.Canvas.Font.Family = "Courier New"

objJpeg.Canvas.Pen.Color = &H000000
  objJpeg.Canvas.Pen.Width = 2

objJpeg.Canvas.Brush.Solid = False

objJpeg.Canvas.PrintText 10, 10, "Tekst lagt oven på billedet..."
  objJpeg.Canvas.DrawBar 1, 1, 630, 40

objJpeg.SendBinary

Set objJpeg = Nothing

Vis billede.

LinkBeskrivelse
AspJpeg Find mere hjælp hos producenten af komponenten.