w3 Sockets
Skrevet af d. 7/12-2017 07:37

Man bruger sockets til at hente (GET) og sende (POST) data til og fra andre webservere, etc. Eksempler kan være at hente specifikt indhold fra andre sider eller lave en domænechecker.

Domain checker

Med sockets kan man f.eks. lave en domæne checker.

HTTP GET

Hent data fra andre sider.

XMLHTTP fra Microsoft

Lær hvordan du logger ind via HTTP, henter billeder og programmer, m.m.

(0 stemmer)
Denne artikel var til hjælp
Denne artikel var ikke til hjælp

Kommentarer (0)
Opret kommentar
 
 
Navn:
Email:
Kommentarer:
CAPTCHA Verificering 
 
Indtast teksten du ser på billedet i feltet herunder (CAPTCHA). Dette er påkrævet for at undgå automatiske registreringer og form afsendelser.

Referencer |  Om Azero |  Betingelser |  Job |  Presse |  Kontakt Azero

Azero A/S - CVR 28 10 17 59 - Skjørringvej 8 - 8464 Galten - Telefon 38 19 50 17
Danske Bank - Reg 4180 - Konto 0010092027 - SWIFT DABADKKK - IBAN DK7230000010092027

Copyright © 2000-2020. Azero A/S respekterer alle varemærker.
Priser er angivet eksklusive moms i DKK, der tages forbehold for trykfejl. Alt salg sker i henhold til vores betingelser.
1. Domaincheck - 2. Search - 3. NScheck - 4. NSlookup - 5. Lookup - 6. TraceRoute - 7. Query - 8. CheckWeb - (9. Flere)