Cache
Skrevet af d. 7/12-2017 07:41

Som standard cacher (gemmer en kopi af filen) mange webservere og andre typer servere på internettet dine sider for hastighedens skyld. Er der sider, hvor det er meget vigtigt for dig at siden aldrig bliver cachet, kan du bruge nedenstående kode øverst på en .asp side for at sikre at siden ikke bliver cachet.

<%
  Response.Expires = 60
  Response.Expiresabsolute = Now() - 1
  Response.AddHeader "pragma","no-cache"
  Response.AddHeader "cache-control","private"
  Response.CacheControl = "no-cache"
%>

FAQ

Mine opdateringer bliver ikke vist i browseren?

På Windows IIS webservere kan der ske det at webserveren ikke opdaterer dataene øjeblikkeligt, men istedet viser de gamle (cachede) data. Tilsyneladende har dette sammenhæng med overbelastning af Access databaser og det anbefales at skifte til MySQL.