Artikler
Skrevet af d. 7/12-2017 07:47

ASP dato funktioner

Lidt hjælp til dato og tider i ASP.

Redirect

Lidt kode der viser hvordan man omdirigerer brugeren afhængigt af domænet.

ScriptTimeout

Læs her, hvordan du selv kan sætte timeout på dine ASPscripts.

Include

Læs her, hvordan du kan samle ting der bliver brugt mange steder i separate filer.

Linktjekker

Se her, hvordan du let kan holde dine links opdateret på din hjemmeside.

Error tjek

Lidt hjælp til hvordan man fanger fejl i ASP.

ASPimage

ASPimage bruges til at generere billeder på din hjemmeside automatisk.

ASPJpeg

ASPJpeg bruges til at generere billeder på din hjemmeside automatisk.

ASPping

ASPping bruges til at lave ping fra din hjemmeside.

ASPupload

ASPupload bruges til at sende filer til din hjemmeside via html.

AspLogin

En komponent der giver dig mulighed for at beskytte dine sider med et sessionsbaseret loginsystem.

Imagesize

Imagesize bruges til at bestemme størrelsen (højde og bredde i pixels) på et billede i ASP.

JMail

W3 JMail bruges til at sende emails via ASP. Det kan blandt andet bruges til at sende en bestilling med.

Sockets

W3 sockets bruges bl.a. til at kontakte ressourcer på andre servere, til f.eks. WHOIS opslag.

AspPDF

AspPDF kan anvendes til at generere PDFfiler ud fra en formular eller anden variable data.

Cache

Vejledning til hvordan man beder browseren om ikke at cache siden.