SunOneASP (Chili!ASP)
Skrevet af d. 7/12-2017 08:30

Chili!ASP skiftede i slutningen af juni 2002 navn til Sun ONE Active Server Pages.

Chili!ASP er en konkurrent til Microsoft ASP 3.0 der kan de fleste ting, men ikke alt. Chili!ASP findes i øjeblikket kun på en Unix betaserver.

FAQ

Kan man bruge MySQL eller MS SQL?

Ja. Brug en DSN less forbindelse til din MySQL eller MS SQL database.

Kan man bruge Access databaser?

Nej. Chili!ASP kan ikke bruge Access databaser placeret på betaserveren. Betaserveren vil på grund af sikkerheden, heller ikke blive konfigureret til at kunne bruge Access databaser som er placeret på andre servere.

Kan jeg bruge ASP til at se uden for webscope, for eksempel i /db mappen på mit ftpsite?

Nej. Dette er en sikkerhedsindstilling som ikke vil blive ændret på servere med flere kunder.

Kan jeg bruge JMail?

Nej. Se Chili!ASP komponenter og mulighederne på Chili!ASPs hjemmeside i tabellen nedenfor.

LinkBeskrivelse
Chili!ASP Chili!ASP egne support sider.
Developer reference Chili!ASP manual. Se alt på en side eller gå direkte til komponenter, database.