Skrevet af d. 7/12-2017 10:01

Dine .mdb filer kan ikke downloades fra vores server, dog anbefaler vi alligevel at du lægger filerne uden for din \www folder (webscope). Vi har oprettet en folder til formålet der hedder \db. I denne folder kan du lægge alt som du ønsker adskildt.

Hvad er den fulde sti til mit webhotel?

Den fulde sti til dit webhotel er "d:\home\dit-ftpbrugernavn\www\".

Hvor ligger msado15.dll?

Den fulde sti til filen er "c:\program files\common files\system\ado\msado15.dll".

Hvordan kan jeg se hvilke komponenter jeg kan anvende på mit webhotel?

Alle Azeros Windows webservere har en serverinfo hvor disse oplysninger er beskrevet. Serverinfo kan tilgås ved at du browser den virtuelle mappe på dit webhotel der hedder /serverinfo/, eksempelvis: "http://dit-domæne.dk/serverinfo/".

Hvorfor går min Access97 database ofte ned?

Vi har desværre erfaret at driveren til Access97 ikke er stabil nok til at vi ønsker at vedligeholde den på vores servere. Det er derfor muligt at anvende denne driver, dog griber vi ikke ind hvis driveren går ned.

Vi anbefaler at du i stedet anvender en Access2000 database og anvender den connectionstring vi anbefaler til formålet.

Undersøtter i CDONTS?

Nej, vi understøtter ikke CDONTS på vores servere. Det kræver at der er en lokal SMTPserver og det kører vi ikke med af hensyn til hastighed og sikkerhed. Vi anbefaler at du istedet bruger JMail.

Undersøtter i AspSmartUpload?

Nej, idet komponenten aspsmartuploadutil.dll kræver PATH indstillinger vil vi ikke installere den af sikkerhedshensyn.