Formmail
Skrevet af d. 7/12-2017 11:04

Faq

Se svar på de oftest stillede spørgsmål (Frequently Asked Questions).

Formmail

Formmail anvendes til at sende indholdet at en form brugeren udfylder til en eller flere email adresser. Alle typer form elementer kan benyttes, f.eks. tekstbokse og rullemenuer. Formmail bruges for eksempel til at lave en bestillings formular med.

Eksempel

Dit navn
Din e-mail
Dette er godt
Men JMail er bedre
Jeg synes JMail er bedst
Jeg synes FormMail er bedst
Tekst

Eksemplet laves således

1. Indsæt følgende html kode i din hjemmeside:

<form action="http://formmail.andersenit.dk/formmail.pl" method="post">
<table>
  <tr>
    <td>Dit navn</td>
    <td><input name="realname" size="45"/></td>
  </tr>
  <tr>
    <td>Din e-mail</td>
    <td><input name="email" size="45"/></td>
  </tr>
  <tr>
    <td>Dette er godt</td>
    <td><input type="checkbox" name="Hvadergodt1" value="Godt"/></td>
  </tr>
  <tr>
    <td>Men JMail er bedre</td>
    <td><input type="checkbox" name="Hvadergodt2" value="Bedre"/></td>
  </tr>
  <tr>
    <td>Jeg synes JMail er bedst</td>
    <td><input type="radio" name="hvaderbedst" value="Jmail"/></td>
  </tr>
  <tr>
    <td>Jeg synes FormMail er bedst</td>
    <td><input type="radio" name="hvaderbedst" value="Formmail"/></td>
  </tr>
  <tr>
    <td>Tekst</td>
    <td><textarea name="Besked" cols="45" rows="8"></textarea></td>
  </tr>
  <tr>
    <td>&nbsp;</td>
    <td><input type="submit" value="Send"/></td>
  </tr>
</table>
<input name="subject" type="hidden" value="Test"/>
<input name="recipient" type="hidden" value="info@dit-domaene.dk"/>
<input name="redirect" type="hidden" value="http://www.dit-domaene.dk"/>
<input name="required" type="hidden" value="email"/>
</form>
  1. Ret dit-domaene.dk til dit eget domæne.
  2. Du er færdig!