Skrevet af d. 7/12-2017 11:36

Viderestilling til lokal URL

Redirect permanent /gammelfolder /nyfolder/mappe/

Viderestilling til global URL

Redirect permanent /mappe http://andetdomain.dk/underfolder/mappe/

Hvis man i dette eksempel browser http://dit-domaene.dk/gammelfolder/randomfile.txt vil man blive videresendt til samme fil under den nye lokation, hvilket her vil være http://dit-domaene.dk/nyfolder/mappe/randomfile.txt.

Med .htaccess har man mulighed for lave redirects på en simpel og smart måde.

Dette kan være en fordel hvis f.eks. man ønsker at skifte til et andet domænenavn, ønsker at opfange gamle links i forbindelse med omstrukturering af ens hjemmeside, eller noget helt tredje.