Safemode
Skrevet af d. 13/12-2017 11:16

safe_mode indstillingerne på vores servere

Safe_mode
ServerGlobals
Windows Off
Unix (gamle) Off
Unix (nye) On

Safe_mode er som standard slået til på alle nye unixwebservere, f.eks. Hanne, Sabine og Gudrun. Det betyder ekstra sikkerhed samt stabilitet.

Man kan ikke vælge safe_mode til off hos Azero.dk, men på ældre webservere er indstillingen safe_mode OFF bibeholdt pga. et skøn om at denne ændring er væsentlig og kan ødelægge sites. Ældre kunder kan uden beregning blive flyttet til servere med safe_mod ON indstillinger. Brug kontaktformularen til den slags ønsker.