Verifikation af bruger
Skrevet af d. 13/01-2015 16:32

Vi kan beklageligvis nemt virke lidt bureaukratiske, men vi bliver naturligvis altid nødt til at være helt sikker på at det er ejeren/administratoen, vi kommunikerer med før vi laver ændringer på en side, mail eller lignende.

Bedst er det altid at man bruger vores kontaktformular, som kan sikre at man bruger rette brugernavn og kodeord. I en del mindre sager, er det dog ofte nemmere blot at skrive til vores kundeservice eller support per e-mail, og det er naturligvist helt ok. I sådanne sager kan vi være nødt til at kræve verifikation, her er lidt forskellige muligheder:

1. Du kan skrive et tidspunkt til os hvor vi kan træffe jer i almindelig arbejdstid på et telefonnummer der står på jeres hjemmeside.
2. Vi kan skrive retur til en mail-adresse der hører til domænet.
3. Du kan sende FTP kodeordet til jeres side retur til os.
4. Drejer det sig kun om bogholderi og betalinger, kan du oplyse os det seneste fakturanummer.

(3 stemmer)