Unix support
Skrevet af d. 5/12-2017 07:09

Generelt

Generel information omkring vores Unix webservere

Bannere (Billeder og ikoner)

På serveren ligger der nogle billeder, ikoner og bannere til fri afbenyttelse.

Password

Se hvordan du beskytter filer og bibliotekter med et kodeord.

Nyttige stier

Her er en oversigt over de mest brugte stier på vores unixservere.

.Htaccess

htaccess er et brugerdefineret konfigurationsssytem til apache som giver dig mulighed for at ændre instillinger for dit eget webhotel.

Standardfiler

Det er disse filtyper der vises som standard (index, default).

Chmod

Vejledning i brug af rettigheder på filer og biblioteker.

mod_auth_pgsql

Apache modul til brug for password beskyttelse af hjemmesider.

PHP på unix

Hvad er gældende for php, når jeg ligger på en unixserver?

Subdomæner

Læs her om mulighederne for subdomæner.

mod_auth_mysql

Apache modul til brug for password beskyttelse af hjemmesider.

Fejlsider

Her kan du se hvordan du laver dine egne fejlsider vhja en .htaccess fil.

CGI med perl

Spring til perl supporten. Se de specielle muligheder og indstillinger for CGI på unix.

Sikkerhed

Læs her om safe_mode, register_globals og andet der vedrører serverens sikkerhed.